Welkom arrow Classificatiecriteria
  • Français
  • Nederlands
Welkom
Het verblijf "Louise"
Het Duivenhok
Fotos
Classificatiecriteria
Contacts
Wegenkaart
Bankinformatie
Classificatiecriteria van de gîtes op de boerderij

Het "Commissariat général au Tourisme" (CGT) van het Ministerie van het Waals Gewest is belast met de volledige reglementering van het toerisme in het Franstalig Waals Gewest. De dienst "Tourisme de Terroir en Meublés de vacances" zorgt voor de toepassing van het nieuwe decreet van 18 december 2003 over de logies voor toeristen en van het uitvoerende besluit van de Waalse Regering van 9 december 2004.


1 épi 2 épis 3 épis 4 épis
Image Image Image Image
verblijf met eenvoudig comfort verblijf met behoorlijk comfort verblijf met hoog comfort verblijf met extra hoog comfort

met minimaal een woonkamer met verwarming, een keukenruimte, slaapkamers ingericht volgens aangeduide capaciteit.

dat naast de voorzieningen van categorie "1 épi" verplicht uitgerust is met een koffiezetapparaat, een wasruimte, vaste verwarmingselementen in de woonkamer en in de wasruimte (de slaapkamers junnen eventueel van extra verwarmingstoestellen worden voorzien)

dat naast de voorzieningen van categorie "2 épis" verplicht is uitgerust met een freezer, een badkamer (+ een 2e badkamer vanaf 9 pers. of vanaf 8 pers. voor de "NN"-classificatie, een afzonderlijk toilet (+een 2e toilet vanaf 7 pers.), een vaatwasmachine vanaf 6 pers. (enkel voor de "NN" classificatie), een vaste verwarming in alle kamers, een kleurentelevisie, een grasperk en parkeergelegenheid.

met persoonlijk onthaal, actieve ontspanningsmogelijkheden en diverse comfortvoorzieningen met, naast de voorzieningen van categorie "3 épis", verplicht een vaatwasmachine, een wasmachine, centrale verwarming, telefoon en een eigen tuin.
"NN"-Classificatie : een WC op elke verdieping per reeks van 4 pers. en een badkamer per reeks van 5 pers.

 
 
Tout droit réservé : gîtes de la ferme Louise - Création : Marc Franckart